Met vier vestigingen heeft ETL een eerste stap gezet op de Nederlandse accountantsmarkt. De organisatie was al vertegenwoordigd in 44 landen, maar heeft sinds 18 oktober ook kantoren in Den Haag, Baarn, Arnhem en Doetinchem.

“We hebben flinke groeiambities”, zegt managing director Vanessa Hadinegoro van ETL Nederland. “We richten ons daarbij op bestaande accountantskantoren die op zoek zijn naar een samenwerkingspartner. Daarnaast kunnen ze door het wereldwijde netwerk van ETL ook hun internationale klanten beter bedienen. Wij staan in het bijzonder open voor kantoren die hun portefeuille willen verkopen.”
Hadinegoro constateert dat de branche sterk in beweging is en het werk van een financieel dienstverlener steeds complexer wordt. “Door samen te werken kun je profiteren van elkaars knowhow en specialismen.” Ze benadrukt daarbij dat elke vestiging binnen ETL Nederland zijn eigen autonomie behoudt. “ETL is wereldwijd groot geworden door klein te blijven. Wij geloven heel sterk in de kracht van lokale kantoren met medewerkers die de regio kennen en daar hun wortels hebben”, aldus Hadinegoro.

De eerste vier vestigingen van ETL in Nederland opereren per 18 oktober onder de naam ETL in combinatie met de reeds bekende naam in de regio. “Op die manier laat elk kantoor duidelijk zien dat het onderdeel uitmaakt van het brede netwerk met veel kennis en ervaring. Ook internationaal!”