Sluit je aan bij ETL Nederland

Accountantskantoren staan in deze tijd voor strategische keuzes. Er komt steeds meer wet- en regelgeving op ons af en ook de markt verandert razendsnel. De behoeften van klanten wijzigen en technische ontwikkelingen vragen om de zaken anders aan te pakken. Daarom werken wij bij ETL graag samen en profiteren we van elkaars specialismen. De lokale kantoren binnen ETL Nederland bieden hun klanten zo een optimaal dienstenpakket, terwijl elke vestiging zijn eigen autonomie behoudt.

De kantoren van ETL Nederland weten zich hierdoor te onderscheiden van de concurrentie. Verder kunnen we ook internationale klanten goed bedienen, door het wereldwijde netwerk van ETL.

De lokale markt is erg belangrijk voor ons. Daar zijn wij groot mee geworden. We geloven in de kracht van lokale kantoren met medewerkers die de regio kennen en daar hun wortels hebben. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega-kantoren die zich bij ons willen aansluiten. Vestigingen waar men graag de mouwen opstroopt, meedenkt en de klant verder helpt. Want daar staan wij voor! Benieuwd naar wat wij voor jouw kantoor kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. Ook kantoren die willen praten over eventuele overdracht van hun klantenportefeuille zijn van harte welkom!

Meer weten? Neem dan contact op met Vanessa Hadinegoro, Managing Director ETL Nederland.

ETL NEDERLAND

Alexanderstraat 10
2514 JL Den Haag
T (070) 8200272
06 22661094
E  info@etlnederland.nl

 

Voor een correcte verwerking hebben wij de velden met een * nodig.