Ben je student en zoek je een stageplaats?

Gedreven studenten zijn welkom voor een uitdagende werk- of afstudeerstage binnen de discipline accountancy of belastingadvies. ETL biedt jou de mogelijkheid om je stage in te vullen op de manier die bij jou en je opleiding past.

Stages
Gedurende je stageperiode draai je mee met collega’s zodat je een goed beeld krijgt van onze praktijk. Daarnaast ga je ook zelfstandig aan de slag. Een mooie gelegenheid om te kijken of jij je in de ambities van ETL Accountants en Adviseurs herkent. Mocht tijdens de stageperiode blijken dat jouw drive overeenkomt met die van ons, dan bestaat de mogelijkheid dat je na afronding van je studie een dienstverband krijgt aangeboden.

Afstudeeronderzoek
Zowel studenten voor de AA-accountants- alsmede studenten voor de RA-opleiding zijn bij ons van harte welkom voor onderzoek. Met nagenoeg alle afstudeeronderwerpen kun je bij ons terecht, ook een case bij een klant van ons behoort tot onze mogelijkheden. Zo kun je het beste je nieuwe ideeën of theorieën in de praktijk uittesten. Natuurlijk krijg je bij ETL Accountants en Adviseurs een deskundige begeleider toegewezen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij voor jou hebben? Stuur ons dan je sollicitatie. Dit kan per e-mail naar: recruitment. Wij informeren je dan op korte termijn over jouw mogelijkheden binnen ETL.